HEM » Sulor och inlägg » Halva sulor » Catwalk sula 2/3

Catwalk sula 2/3

3/4-sula för hög- & lågklackade skor

Utförlig beskrivning

Inlägget passar på arbetet, promenaden eller om du vill festa i timmar utan obehag i fötterna. När du går i höga klackar innebär det att det mesta av din kroppsvikt placeras på främre delen av dina fötter, vilket gör att strukturen i framfoten kan kollapsa. Den överskottskraft och friktion som uppstår kan leda till vanliga problem smärta i trampdynan (Ball of footpain), Metatarsalgia och Mortons Neurom, förhårdnader och liktor – och även trötta, värkande ben.

FootActive Catwalk stöder fotvalvet och framfoten och omfördelar kroppsvikten jämnare och därigenom mindre tryck på främre delen av foten.

 

Inlägg för hög- och lågklackade skor

3/4-längd mjuk, flexibel sula utvecklad av Australiensiska fotspecialister. Gjord av P.U. av hög kvalitet för att ge både stöd och dämpning. Fördelar kroppsvikten jämnt över hela foten och minskar friktion och tryck på framfoten. Slimmad och tunn design, nästan osynlig, t.o.m. i sandaler. Lättare fotvalvsstöd och inbyggt metatarsalhöjning. Designad för att passa de flesta smala kvinnoskor med låg eller hög klack, inklusive pumps och sandaler. Även lämpliga för platta skor som ballerinor.

Läs mer

Dela

Blogga om
Artnr: Artikelbilder: Benämning: Lager: Pris: Antal: Önskelista:
03103537/XS I lager
199 :-