HEM » Sulor och inlägg » För hälen » Tulis hälkopp grön

Tulis hälkopp grön

Hälkopp för onda hälar. Samlar ihop hälkudden.

Utförlig beskrivning

Hälkopp för stötdämpning och behandling av smärtande hälar. Finns i tre storlekar, även för barn med smärtande hälar.

En hälkopp lindrar hälsmärta, hälsporre och uttrampade hälkuddar. Kombination av stötdämpning och stöd för hälkudden. De höga kanterna samlar ihop hälkudden in under hälbenet och stödjer hela hälens utsida, bakkant och insida. Vid kraftfull belastning av hälen, exempelvis hopp och landning,  hårda underlag eller hårda skor ger hälkoppen en mjuk avlastning och lindrar kraftiga hälisättningar.
Tillverkad av ett mjukt men formstabilt gummimaterial med en unikt stötdämpande konstruktion tack vare "våffelmönstet" under hela hälbenet.

Passar såväl män som kvinnor med smärta i hälen orsakat av hälsporre, plantar fasciit, uttrampad eller destruerad hälkudde, även kallat fat pad syndrome. Den minsta storleken används på barn med vikt under 40 kg. Storleken basaras på din vikt.

Hälkoppen kan användas i alla typer av skor för en effektiv behandling av smärtande hälar. Om man vill fixera hälkoppen över hälbenet så går det utmärkt att stoppa in hälkoppen mot hälen under en vanlig strumpa. Hälkoppen säljs alltid parvis för höger och vänster häl och skall med fördel användas parvis för att undvika att höjdskillnad. Går att använda i vanliga skor. 1par/förpackning.

Läs mer

Dela

Blogga om
Artnr: Artikelbilder: Benämning: Lager: Pris: Antal: Önskelista:
0414-40 I lager
298 :-