Hälkuddar

Med ett par hälkuddar av hög kvalitet kan du effektivt avlasta dina hälar. De är mjuka och sköna att bära och kan användas både vid smärta eller i förebyggande syfte. Välj bland våra professionella produkter för bästa möjliga stötdämpning.

Visar alla 3 resultat


Varför bör man använda hälkuddar?

Man kan använda hälkuddar av flera olika anledningar. Produkterna kan vara till hjälp för många människor eftersom de är tillverkade i ett mjukt material som verkar stötdämpande och avlastande. När du använder hälkuddar i skorna kommer dina steg att kännas lättare, eftersom kuddarna tar emot stötarna. Du undviker även överbelastning av hälen, vilket ofta kan ske om du ska vara på fötter under en hel arbetsdag eller längre. Ett par hälkuddar kan användas både om du har besvär med hälen, men även i förebyggande syfte. Varför vänta tills du får smärtor för att börja ta hand om dina hälar?

När bör man använda hälkuddar?

Hälkuddar rekommenderas främst om du känner smärta eller påtaglig trötthet i hälarna. Smärtan kan bero på flera saker, exempelvis hälsporre eller uttrampad fettkudde. Men smärtan kan också bero på mindre besvär som tillfälligt obehag eller utmattning. Fördelen med hälkuddar är att de kan användas vid i princip alla typer av besvär, både stora och små. Kuddarna kan också användas för att förebygga trötthet, överbelastning och andra problem. Flertalet hälbesvär har att göra med att hälen utsatts för ansträngning, vilket minskas betydligt när man använder hälkuddar. Produkterna kan därför hjälpa till att motverka olika åkommor och besvär och kan således rekommenderas för vem som helst.