Hålfotsinlägg

Med ett ordentligt hålfotsinlägg kan du få avlastning och stöd vid insjunket fotvalv. Vi erbjuder högkvalitativa hålfotsinlägg som dessutom kan kombineras med ett par mjuka sulor. På så sätt ger du foten ett komplett stöd hela dagen.

Visar alla 5 resultat

-51%
Det ursprungliga priset var: 99 kr.Det nuvarande priset är: 49 kr.

Varför bör man använda hålfotsinlägg?

Det finns flera orsaker till varför det kan vara en god idé att investera i ett hålfotsinlägg. Om du vet med dig att du har ett nedsjunket fotvalv eller om du ofta känner att du är i behov av extra stöd, kan ett hålfotsinlägg vara ett riktigt bra alternativ. Utöver att ge ett bra stöd och en bra avlastning ser inläggen även till att minska risken för att du ska drabbas av problem i framtiden. Om du belastar dina fötter fel under en längre tid är risken stor för att du kan skapa förslitningar i både nacke, rygg och höft. Även i samband med snedställningar som hammartå eller hallux valgus kan hålfotsinlägg vara en produkt som lindrar och hjälper dig att minska symptom på smärta.

När bör man använda hålfotsinlägg?

Ett hålfotsinlägg kan komma till stor användning om du vill behandla eller förbygga "plattfot". Med ett hålfotsinlägg kan du bland annat se till att skapa en bättre balans på undersidan av foten och på så vis även få en jämnare belastning. Att använda sig av ett hålfotsinlägg är vanligt förekommande om man lider av ett insjunket fotvalv, men det kan också hjälpa dig som har problem med felställningar i foten. Du behöver inte ha en specifik åkomma eller snedställning för att kunna använda dig av hålfotsinlägg, utan kan med fördel använda dig av inläggen som en förebyggande åtgärd för en friskare framtid.

Hur fungerar ett hålfotsinlägg?

Ett hålfotsinlägg är mycket enkelt att använda sig av och det enda du behöver göra är att placera inlägget i de skor som du ska använda. Inlägget fungerar som så att det ger dig extra stöd och avlastning vid fotens fotvalv och balanserar således fötterna för en jämnare viktfördelning i hela kroppen. Det finns hålfotsinlägg i olika storlekar, designer och utformningar och även inlägg som passar för barn. Välj alternativet som passar dig bäst!