Pelotter

Med hjälp av en pelott kan du se till att få en effektiv lindring vid fotrelaterade problem. Om du upplever smärta i fotvalvet är en pelott ett riktigt bra alternativ. Vi erbjuder ett brett utbud av behagliga och mjuka kuddar som lindrar besvären på ett kick!

Visar alla 5 resultat


Varför bör man använda pelott?

Det finns flera orsaker till varför du bör satsa på ett par bra och behagliga pelotter. Med en pelott kan du få avlastning i fotvalvet, men du får även avlastning i dina tåleder. Pelotter är enkla och smidiga skoinlägg som du kan fästa i skorna med ett självhäftande klister. Pelotterna går att kombinera med andra skoinlägg och har, på grund av sin höga komfort och sitt stora stöd, blivit en mycket uppskattad produkt för den med nedsjunkna fotvalv. Syftet med inläggen är att se till att formen på valvet i mellanfotsbenet kan bibehållas så bra som möjligt.

När bör man använda pelott?

Om du upplever smärta i dina fötter kan det vara en god idé att satsa på pelotter för att lindra och för att förebygga för framtida problem. Den vanligaste orsaken till att man kan vara i behov av ett inlägg är för att fotvalvet är nedsjunket, men det kan också handla om andra sjukdomar, problem eller åkommor. Det är till exempel sedan länge känt att pelotter kan hjälpa den som lider av Mortons Syndrom. Pelotter finns som mindre kuddar, men kommer även i form av kompletta sulor. I vårt utbud kan du hitta pelotter för alla typer av behov.