Tåskydd

Även mindre kroppsdelar kan drabbas av problem. Våra tår utsätts dagligen för påfrestningar och detta kan bidra till besvär och smärta. Det är inte ovanligt att man kan få både blåsor, förhårdnader eller sår. Med hjälp av våra praktiska tåskydd kan du lindra besvären och göra vardagen lite enklare.

Visar alla 5 resultat


Varför bör man använda tåskydd?

Tåskydd kommer i alla möjliga former och vi erbjuder tåskydd för alla olika typer av besvär. Med ett skydd för tårna kan du minska risken för att blåsor och skav uppstår, men du kan även lindra redan uppkomna problem. Har du smärta eller ömhet mellan dina tår kan ett tåskydd vara det bästa alternativet, eftersom de ser till att separera tårna på ett mjukt och behagligt sätt. Våra tåskydd är tillverkade i ett skyddande och mjukt material och kan användas både med och utan skor. Syftet med ett tåskydd är att minska risken för friktion, tryck eller nötning.

När bör man använda tåskydd?

Det finns flera tillfällen då ett tåskydd kan komma mycket väl tillhands. Människor som ofta får problem med förhårdnader, skav mellan tårna eller lider av hammartå kan använda sig av ett tåskydd för att lindra eller råda bot på besvären. Även i samband med hallux valgus kan ett tåskydd vara till stor hjälp, eftersom det fungerar som en skyddande och avlastande "kudde". I vårt utbud kan du hitta både tjockare och tunnare alternativ, samt tåskydd med eller utan huva. Behöver du ett stabilare stöd kan ett gelskydd vara att rekommendera.