Fotriktiga skor

Här kan du botanisera bland vårt stora sortiment av fotriktiga skor för olika aktiviteter, miljöer och underlag. Vi har skor för herrar och damer som sitter som de ska och som underlättar livet för dig som står och går mycket. Skorna är av hög kvalitet och du kan välja bland många stilar och material.

Visar 1–21 av 243 resultat

-19%
Det ursprungliga priset var: 1 799 kr.Det nuvarande priset är: 1 449 kr.
-26%
Det ursprungliga priset var: 1 749 kr.Det nuvarande priset är: 1 299 kr.

Fördelarna med fotriktiga skor

När du väljer att använda fotriktiga skor gör du dig själv och dina leder en stor tjänst. Du får skor som sitter bra och är skonsamma mot dina fötter, knän, höfter och rygg. Genom att välja skor som sitter som de ska kan du förebygga framtida problem och du kan röra dig fritt och bekvämt utan smärtor och skavsår.

Vad är fotriktiga skor?

Fotriktiga skor är skodon som är tillverkade för att följa fotens naturliga form, passa individens gångstil och vara lämpliga för underlaget denne ska gå på. Det betyder inte att alla fotriktiga skor är utformade på samma sätt, utan att de är gjorda för att passa sina ägares behov. En person som lider av hälsporre behöver en sko med extra vaddering under hälen medan den som har Hallux valgus behöver en sko som är bredare framtill. Till det kan skorna anpassas extra väl med hjälp av exempelvis inlägg och pelotter för optimalt stöd.